Uitslag voorwedstrijden 12-13 november

Op 12 en 13 november werden in Panningen de eerste voorwedstrijden van dit seizoen geturnd. Vanuit de voorwedstrijden kunnen de turnsters zich plaatsen voor de finalewedstrijden in maart en april. 

Op zaterdag kwamen de turnsters van supplement E (Gaby, Isa, Juliëtte, Fenna, Femke en Jonne) in actie. Met een totaal van 119.350 eindigde dit team op de 4e plaats. Voor Fenna, Jonne, Femke en Gaby was het de eerste wedstrijd in de bovenbouw. Vooral op sprong en brug kwamen deze dames goed mee in het sterke deelnemersveld.

Op zondag was het de beurt aan team niveau 5 (Sophie, Marin, Noa en Fay). Voor Fay was het vandaag extra spannend. Dit was haar allereerste turnwedstrijd. Ook voor Sophie, Marin en Noa was het een spannende wedstrijd. Ze kwamen een niveau hoger uit dan afgelopen seizoen en turnden deze wedstrijd voor het eerst een vloeroefening op muziek. Alle vier turnden ze een prima wedstrijd, met hier en daar nog wat foutjes. Met een totaalscore van 150.800 eindigden dit team op een mooie 1e plaats. Individueel werd Fay zelfs 1e en Marin 2e. Ook Noa (6e) en Sophie (10e) eindigden in de top 10.

Alle deelnemers gefeliciteerd met jullie behaalde plaatsen!

De volgende voorwedstrijden staan 10 en 11 december op het programma.

Kijk op de website van Dutch Gymnastics voor alle uitslagen.

Klik hier voor de foto’s.

2022-11-17-voorwedstrijd-1-panningen-02
2022-11-17-voorwedstrijd-1-panningen-03